Δήλωση Αποστολής
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους λάτρεις του yaughting και των ιστιοπλοϊκών σκαφών υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενοικίασης σκαφών προσαρμοσμένων στις επιθυμίες των πελατών και τις οικονομικές τους δυνατότητες. Η οικογενειακή μας επιχείρηση εμπνέει οικογένειες, παρέες από φίλους και ζευγάρια να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από σκάφη και προτάσεις διακοπών. Ως οι ιδιοκτήτες των σκαφών και χρόνια επαγγελματίες στο χώρο, εφαρμόζουμε υψηλά τεχνικά και αισθητικά στανταρ στα σκάφη και τις υπηρεσίες μας. Η ασφάλεια και η άνεση των πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας.

Η Εμπειρία Μετράει
Πάνω από 20 χρόνια πρίν, ο Μάκης Θεοδοσιάδης ίδρυσε αυτήν την εταιρία. Παθιασμένος με τη θάλασσα από την παιδική του ηλικία άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τον κλάδο το 1988. Το “Greeksailing” σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες ενοικίασης σκαφών στην Χαλκιδική. Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές, η εταιρία διατηρεί την ηγεμονική θέση στο χώρο της.

Νομική Σημείωση
Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα αυτή ελέγχθηκαν προσεκτικά. Ανεξάρτητα από αυτό δεν εγγυόμαστε για την πληρότητα, την ορθότητα και σε καμία περίπτωση για την επικαιρότητα των στοιχείων. Αυτό ισχύει και για όλους τους συνδέσμους («Links») στους οποίους παραπέμπει άμεσα ή έμμεσα η ιστοσελίδα αυτή. Στην ιστοσελίδα αυτή έχουμε βάλει συνδέσμους που παραπέμπουν σε άλλες σελίδες στο Διαδίκτυο. Για όλους αυτούς τους συνδέσμους ισχύει: Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε καμία επιρροή στην διαμόρφωση και τα περιεχόμενα των σελίδων αυτών. Για το λόγο αυτό αποστασιοποιούμαστε με το παρόν από κάθε περιεχόμενο των σελίδων στις οποίες παραπέμπουν οι σύνδεσμοι της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων και όλων των υποσέλιδων. Η δήλωση αυτή ισχύει για όλους τους συνδέσμους που βρίσκονται στην ιστοσελίδα αυτή και το περιεχόμενο όλων των σελίδων, στις οποίες παραπέμπουν οι σύνδεσμοι και οι διαφημίσεις! «Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει συνδέσμους (παραπομπές) σε εξωτερικές ιστοσελίδες. Σε περίπτωση που κάνετε κλικ στους συνδέσμους αυτούς παύετε να βρίσκεστε εντός της προσφοράς της ιστοσελίδας αυτή. Δεν έχουμε καμία επιρροή στην διαμόρφωση των περιεχομένων που θα βρείτε εκεί. Έχουμε μεν ελέγξει προσεκτικά για τυχών παράνομα περιεχόμενα τις σελίδες στις οποίες παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε το ενδεχόμενο να έχουμε παραβλέψει κάτι, ούτε το ενδεχόμενο οι σελίδες αυτές αργότερα να έχουν αλλάξει. Σας παρακαλούμε, σε περίπτωση που βρείτε παράνομο περιεχόμενο στους συνδέσμους της ιστοσελίδας μας, να ενημερώσετε το διαχειριστή ιστότοπου μας.» Διαχειριστής ιστότοπου: ΜΑΓΔΑΛΕΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ, info@greeksailing.gr

Πόρτο Κουφό - Η Βάση μας
Ως Βάση της επιχείρησης επελέγη το λιμάνι του Πόρτο Κουφό, στη μύτη της χερσονήσου Σιθωνίας. Η αγκάλη του Πόρτο Κουφό, πού περιστοιχίζεται από κατάφυτα βουνά, είναι το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας. Το Πόρτο Κουφό αποτελεί ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι του για τις ονειρεμένες παραλίες της Χαλκιδικής, για τις χερσονήσους της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Άθω, για το Πήλιο αλλά και τις Σποράδες. Το λιμάνι του Πόρτο Κουφό απέχει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης οδικώς, περίπου 90 λεπτά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα, εάν επιθυμείτε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας.

Logo

Η Βάση μας

Sailingarea

Το Λιμάνι του Πόρτο-Κουφό

SithoniaKassandra

Θέα από τα Βουνά

Thasos